Het schoolgebouw van De Kleine Campus heeft de ideale structuur voor een actieve en diverse werkcommunity: lokalen van verschillende afmetingen worden gebruikt als studio, kantoor, vergaderzaal of workshopruimte. Flexwerkers kunnen terecht in het Café, de Lobby, Torenkamer of op een van de werkplekken buiten.

vergaderen

Inzicht krijgen met een mooi uitzicht

De Kleine Vijverkamer

Hoge en lichte vergaderruimte op de begane grond, direct naast het Café. Geschikt voor 2 tot 6 personen. De ruimte heeft een projectiewand, een flip-over en beamer zijn op verzoek te huren.

Prijs
€ 15,- per uur

De Grote Vijverkamer

Een hoge, lichte ruimte voor besprekingen met 8 tot 12 personen. De ruimte kan naast vergaderen ook gebruikt worden voor workshops, lezingen of trainingen. In overleg kan de ruimte ingericht worden met werktafels of een presentatie-opstelling. De Grote Vijverkamer bevindt zich in een rustig gedeelte van het schoolgebouw en het houten parket, de akoestische panelen en dubbele gordijnen zorgen voor een prettige akoestiek. De ruimte heeft een projectiewand en kan verduisterd worden – op verzoek kunt u een beamer of flip-over huren.

Prijs
€ 60,- per 2 uur | € 110,- per dagdeel | € 185,- per dag

lezing / workshop

De Grote Vijverkamer

Deze ruime, lichte ruimte van 70 m2 kan naast vergaderen ook gebruikt worden voor workshops, lezingen of trainingen. In overleg kan de ruimte ingericht worden met werktafels of een presentatie-opstelling. De Grote Vijverkamer bevindt zich in een rustig gedeelte van het schoolgebouw en het houten parket, de akoestische panelen en dubbele gordijnen zorgen voor een prettige akoestiek. De ruimte heeft een projectiewand en kan verduisterd worden – op verzoek kunt u een beamer of flip-over huren.

Prijs
€ 60,- per 2 uur | € 110,- per dagdeel | € 185,- per dag

flexwerken

Een werkdag op De Kleine Campus? Verschillende werkzaamheden vragen om verschillende ruimtes: om je goed te kunnen concentreren is de rust van de Lobby prettig, aan een tafel in het Kleine Campus Café heb je een werkplek met wat meer reuring. Voor overleg kun je terecht in de Torenkamer met uitzicht op de vijver en op de terrassen of onder de Magnolia’s kun je zelfs buiten werken.

Flexwerkers zijn welkom in het café, volledig gratis. We vragen je minimaal 1 consumptie te bestellen in het café.  

Mail naar cafe@dekleinecampus.nl voor meer informatie.

te huur

Binnen De Kleine Campus verhuren we lokalen van verschillende afmetingen als studio of kantoor. 

Momenteel hebben we helaas geen ruimte beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvette Gubbels via yvette@dekleinecampus.nl of 026 3844640.