Buro Arendsoog

Onder de naam Buro Arendsoog verzorgt Kitty Arends tekst, redactie & verhalende journalistiek. Haar teksten komen tot stand met oog voor detail en overzicht op het grotere plaatje. Van columns en diepte-interviews, tot zakelijke teksten voor websites en brochures.

Jaap Blonk

Jaap Blonk maakt geluid, beeld en tekst en presenteert zijn werk wereldwijd. Meestal vrij werk, maar soms ook in opdracht - bijvoorbeeld soundtracks bij video’s.

 

Jeanne design

Jeanne design helpt organisaties met onderscheidende visuele communicatie; een ontwerpstudio voor effectief grafisch ontwerp, pakkende illustraties en heldere uitleg-animaties.

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden... let’s visualize your story!

Sssssst

Sssssst is de multidisciplinaire ontwerpstudio van Julius van der Vaart en Peter van der West, vormgevers in de breedste zin van het woord: van web-applicaties en interactieve installaties tot fotografie, video, grafische vormgeving en branding. Ze zetten een verhaal om in een goed concept.

"Wij maken spraakmakende, hoogwaardig ontworpen producten – met een randje – op het gebied van communicatie."

Stip op de horizon coaching

Stip op de horizon coaching ontwikkelt in co-creatie met scholen in het VO, MBO en HBO programma’s om jongeren 'the life of their dreams' te laten ontdekken en realiseren. Zo stellen we jongeren in staat om hun talenten, passie en identiteit te ontdekken. Daarnaast coachen we mensen die in het onderwijs werkzaam zijn. 

Onze coaching en procesbegeleiding staan altijd in het teken van het ontdekken en bereiken van een stip op de horizon.

studio Floris Schoonderbeek

Studio Floris Schoonderbeek ontwikkelt concepten, projecten en producten voor nieuwe behoeftes. Praktische oplossingen voor een creatief en duurzaam bestaan. 

Studio Lakmoes

Studio Lakmoes is specialist in kenniscommunicatie, van dataverzameling tot het maken van infographics. 

Verheij & van der Heide

Verheij & van der Heide - het bureau van Christine van der Heide - heeft veel ervaring en plezier in grafische vormgeving. Specialisaties: vormgeven van huisstijlen, boeken en magazines. Kijk eens op mijn website:

huurders