DE KLEINE CAMPUS

De Kleine Campus is een eigentijdse werkcommunity in het voormalige gymnasium van Arnhem – een monumentaal pand met een grote groene buitenruimte, vlakbij de dynamiek van het Spijkerkwartier en stadscentrum. Een plek die volop ruimte biedt om te werken, ontwikkelen, ontmoeten en ontspannen. Op De Kleine Campus kun je een eigen studio of kantoor huren, gebruik maken van de gedeelde vergader- en evenementenruimtes of een dag komen flexwerken. Koffie en lunch haal je in het Kleine Campus Café.

Door ruimte en faciliteiten te delen, ontstaat een dynamisch gebruik van de gebouwen en het omliggende buitengebied en worden de plek en vrijheid optimaal ervaren. Ook nodigt het gedeelde gebruik uit tot ontmoeten en samenwerken. Zo ontstaat er synergie en ruimte om kennis te delen en nieuwe projecten te starten op De Kleine Campus.

Het schoolgebouw heeft de ideale structuur voor een actieve en diverse werkcommunity: lokalen van verschillende afmetingen worden verhuurd als studio, atelier of kantoor. Daarnaast zijn er lokalen beschikbaar als vergaderzaal en evenementenruimte. De ruim opgezette gangen en hallen bieden plek voor een café, pantry’s, opbergkasten en verschillende lees- en vergaderplekken. Het wifi-netwerk maakt werken op afwisselende plekken mogelijk.

Processed with VSCOcam with f2 preset

De Kleine Campus is opgezet door ontwerpers Floris Schoonderbeek en Kathlijn de Booij -beiden opgeleid als ontwerper aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem. In hun zoektocht naar een plek om wonen en werken te kunnen combineren, kwam het voormalige gymnasium aan de Arnhemse Statenlaan op hun pad. Sinds april 2014 wonen zij in een zelf-ontworpen huis in de voormalige gymzaal en ontwikkelen vanuit daar de rest van het gebied tot De Kleine Campus.

Sinds november 2014 is De Kleine Campus een project van Schipper Bosch – het familiebedrijf waar Floris creatief directeur is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Loading