DE BUITENRUIMTE

De Kleine Campus heeft een grote buitenruimte rond het gebouw. Samen met tuinarchitect Harro de Jong van Buro Harro hebben we een plan gemaakt om deze tot groene oase te transformeren waarin je buiten kunt werken, lunchen, ontspannen en zelfs sporten! Zoals het gebouw verschillende vleugels heeft krijgt de buitenruimte ook verschillende gebieden met elk een eigen sfeer:

DE ENTREE
De vijver is een prachtig onderdeel van De Campus, en deze hebben we flink  vergroend: er zijn zuiverende waterplanten geplaatst die het water schoon en helder houden – je zou er zelfs een duik in kunnen nemen! Het terras bij de ingang is opnieuw aangelegd en er is een brede bank met stroompunten om in de zon te kunnen werken. De droom is een mooie fontein in de vijver – een mooi gezicht en heerlijk geluid!

 

haag na

PARKEERGAARD
De bezoekersparkeerplaats is verplaatst naar de linkerkant van het gebouw en flink vergroend: er zijn hoge hagen en struiken omheen geplaatst. Voor het gebouw is een boomgaard aangelegd met verschillende fruitbomen met mooie bloesem in het voorjaar en vruchten die het Kleine Campus Café kan gebruiken voor taarten en sappen.

 

Schermafbeelding 2015-10-21 om 5.21.09 PM

 

DE KANTOORTUIN

Het beschutte binnenplein van De Kleine Campus wordt omgetoverd tot een echte ‘kantoortuin’: een groot bloemenveld met een gemaaid grasveld om op te liggen, sporten of picknicken. Het veld is ingezaaid en wordt omringd door brede terrassen waar je op kunt werken en lunchen. Aan de kopse kant van het veld zijn heel veel bomen aangeplant om de groene buffer te versterken – een heerlijk bos om te zitten!

 

Schermafbeelding 2015-03-13 om 3.05.20 PM

HET BOS
Het gebied achter de Studio’s wordt Het Bos: dat is al behoorlijk groen maar dat wordt nog verder uitgebreid met onderbegroeiing. Dit wordt ook een parkeerplek voor huurders van De Kleine Campus: via de helling rijdt je zo naar beneden en zoek je een plekje tussen de bomen.

 

 

 

FASE 2: PODIUMPLEIN 
In fase 2 pakken we het binnenplein tussen de Lokalen en de Conciergewoning aan – omgedoopt tot Het Podiumplein.


Loading